Webdesigners met oog voor detail!

Wij halen maximaal rendement uit jouw website!


Werkwijze


Kennismaking

Tijdens dit vrijblijvend gesprek kijken we samen naar jouw organisatie en wat de doelen, wensen en mogelijkheden zijn. Met deze informatie maken wij een passend voorstel.

Uitleg en testen

Als de website klaar is testen we of alles werkt zoals gepland en nemen we de tijd om uit te leggen hoe je met het gebruiksvriendelijke CMS de website kunt aanpassen en beheren.

Ontwerp op maat

We bepalen samen wat er gebouwd gaat worden en uit welke onderdelen de website zal bestaan. Dit ontwerp geeft een gedetaileerd beeld wat u van ons mag verwachten

Oplevering

Wij zorgen voor de oplevering van de website en vragen de domeinnaam aan die jij wilt hebben. Ook is het mogelijk om de website te verhuizen zonder Down Time.

Technische realisatie

De eerder gemaakte ontwerpen dienen als basis voor de website die we gaan bouwen. We realiseren een moderne, schaalbare website die goed presteert in Google.

Nazorg

Ook na de oplevering staan wij met raad en daad voor je klaar, we verzorgen en/of geven tips om je website verder te optimaliseren om nog beter gevonden te worden in Google.

MVO: Groen & sociaal


Woman with red dress

Supporter van Duurzaam MKB

thumb Logo DuurzaamMKB supporter PNGWij houden rekening met de effecten van onze bedrijfsvoering op mens, milieu en maatschappij. Wij ondersteunen diverse lokale maatschappelijke projecten.

Sponsoring

Van duurzaam krijgen wij energie

green web supporter

Wij maken gebruik van groene webhosting in samenwerking met Byte Internet, professionele webhosting met een groen karakter.

Door te werken vanuit ons kantoor aan huis verlagen we de CO2 uitstoot op woon-werk verkeer. Wanneer er toch zakelijk gereden wordt doen we dat in een auto met energielabel A.

Wij maken gebruik van computers en randapparatuur die voldoen aan de hoogste eisen van het Energy Star-label. En maken gebruik van 100% groene stroom.


Wat zeggen de klanten


Een beeld zegt meer dan 1000 woorden dat is onze specialiteit. Een professionele website met een professionele tekst is de specialiteit van Wim Strik! Mooi en betaalbaar...
Wij wilde een nieuwe website die ook online bestellen van onze heerlijke gerechten mogelijk maakte. Wij zijn erg blij met het resultaat...
Soms denken mensen dat ze al veel van websites weten, maar eenmaal begonnen valt het alsnog tegen. Wim is iemand die je precies die ondersteuning geeft, die je nodig hebt...


Joomla! 3 Certified Administrator

Adres

  • Goudenregenstraat 9
    1326BK - Almere
  • Tel. 036 537 3497
    Mob. 06 4150 3423

  • KvK: 39101372

Nieuwsbrief

Route

Copyright © 2016 - WSonline, Alle Rechten Voorbehouden.